Sosyal Medya

Güncel

Giresun’daki baraj saldırısında 1 kişi öldü

Giresun’daki saldırıda ağır yaralanan Adil Bülbül, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.



Hastanede yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Bülbül'ün vefat haberi alan yakınları hastaneye koÅŸtu. Giresun Valisi Hasan Karahan ise vefat haberi alır almaz hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Karahan, aile ile görüşerek baÅŸsaÄŸlığı diledi. Hastanede olaya iliÅŸkin son durumu deÄŸerlendiren bir açıklama yapan Karahan, askerin ÅŸuan bölgede olduÄŸunu ve operasyonun devam ettiÄŸini söyledi.Karahan, ”Yaralı olarak önce Tirebolu'ya sonra Giresun Devlet Hastanesine intikal ettirilen Adil Bülbül isimli arkadaşımız ameliyat sonucu maalesef rahmetli oldu” dedi.

Karahan, “Sabah ilimizde bildiÄŸiniz gibi bir olay oldu. DoÄŸankent ilçemize yakın YaÅŸmaklı'nın sınır olduÄŸu noktada arıza sebebiyle oraya giden HES görevlileri teknisyen arkadaÅŸlar orada bir bomba düzeneÄŸinin olduÄŸunu fark ederek oradan kaçmaya çalıştılar ancak saldırıya uÄŸradılar. Yaralı olarak önce Tirebolu'ya sonra Giresun Devlet Hastanesine intikal ettirilen Adil Bülbül isimli arkadaşımız ameliyat sonucu maalesef rahmetli oldu. Åžuan otopsi iÅŸlemleri devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"Bizim deÄŸerlendirmemiz, olay bölgede bir hareketlenme çabasında olan terör örgütü elemanlarının faaliyetiydi" diyen Karahan, "Takip ve operasyonlarımız devam ediyor. Ekiplerimiz hali hazırda oradalar. Timlerimiz görev başındalar. Bu eylemi yapan teröristleri kısa zamanda yakalayıp ÅŸehidimizin intikamını almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederek şehit düşen Adil Bülbül'ün işlemlerinin ardından memleketi Gümüşhane'ye gönderileceği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.